• Jakarta
  • (021) 5698 5511
  • Mon-Sat (09:00-20:00), Sun (13:00-20:00), Open on Holiday
  • [email protected]jakartanotebook.com

Knowledge Zenith Copper Driver In-Ear Sports Earphones 3.5mm with Mic - KZ-ATE - Silver Black

  Print
Knowledge Zenith Copper Driver In-Ear Sports Earphones 3.5mm with Mic - KZ-ATE - Silver Black - 1 Knowledge Zenith Copper Driver In-Ear Sports Earphones 3.5mm with Mic - KZ-ATE - Silver Black - 2 Knowledge Zenith Copper Driver In-Ear Sports Earphones 3.5mm with Mic - KZ-ATE - Silver Black - 3 Knowledge Zenith Copper Driver In-Ear Sports Earphones 3.5mm with Mic - KZ-ATE - Silver Black - 4 Knowledge Zenith Copper Driver In-Ear Sports Earphones 3.5mm with Mic - KZ-ATE - Silver Black - 5 Knowledge Zenith Copper Driver In-Ear Sports Earphones 3.5mm with Mic - KZ-ATE - Silver Black - 6 Knowledge Zenith Copper Driver In-Ear Sports Earphones 3.5mm with Mic - KZ-ATE - Silver Black - 7 Knowledge Zenith Copper Driver In-Ear Sports Earphones 3.5mm with Mic - KZ-ATE - Silver Black - 8 Knowledge Zenith Copper Driver In-Ear Sports Earphones 3.5mm with Mic - KZ-ATE - Silver Black - 9 Knowledge Zenith Copper Driver In-Ear Sports Earphones 3.5mm with Mic - KZ-ATE - Silver Black - 10
Customer Reviews :
(18 reviews)
SKU
KZSK0DSL
Berat Pengiriman
0.15 kg
Garansi
1 Bulan
Pilihan Warna
Stok Sekarang
Online / COD Stok tersedia
Tersedia di 1 toko lain.
Normal Rp. 173.200
Rp. 135.300
hemat Rp. 37.900,- (22%)
Add to cart Simpan ke Watch List
Pembelian dalam jumlah banyak hubungi:
Silahkan tunjuk Ekspedisi Murah yang Anda inginkan
  • SUPER DISCOUNTS

    Nikmati belanja murah ditambah diskon spesial

  • 1-DAY SHIPPING

    Pesanan diproses sesaat setelah pembayaran lunas

  • TOP PRODUCTS

    Semua barang kami terjamin mutu dan kualitasnya

  • LOWEST PRICE

    Kami selalu memberikan harga terbaik tanpa mengurangi mutu

Overview of Knowledge Zenith Copper Driver In-Ear Sports Earphones 3.5mm with Mic - KZ-ATE

Excellent Headset with Enthusiasm

Knowledge Zenith KZ-ATE have a balanced smooth sound signature with an enhanced low end performance. It has a tight bass with a nice slam, in particularly a powerful sub-bass rumble with a fast punchy mid-bass.

Features
Copper Driver Unit

Knowledge Zenith KZ-ATE comes with high quality copper material driver unit, have an accurate resolution than ordinary driver. Sound performance is clear treble exquisite vocals and have bass.

Effectively Improve the Sound Effect

Copper is high rigidity, could effectively reduce the sound loss, high sound resolution, wide sound field. The sound is clear through and rich dynamic.

Comfortable

Knowledge Zenith KZ-ATE is lighter, reducing the burden of wearing. The reasonable shape fit for most ears of people. Comfortable to wear for long time, will not cause discomfort as ordinary in ear earphones.

Design

Knowledge Zenith KZ-ATE with a HD Microphone have a better sound quality, cooperate to the CVC digital noise reduction technology, effectually reduce interference of the background sounds. To ensure clear calls.

24K Gold Plated Jack, HiFi Lossless Cable

Gold plated jack contact surface to prevent oxidation, reduces signal loss, and provides better audio restoration. 32 Core long crygen oxygen-free copper cable, audio signal transmit losslessly. Perfectly restore the sound scene and rich details.

Video YouTube di bawah hanyalah ilustrasi fungsi dan penggunaan produk. Kami tidak menjamin barang kami 100% mirip dengan produk dalam video YouTube tersebut.

Photos of Knowledge Zenith Copper Driver In-Ear Sports Earphones 3.5mm with Mic - KZ-ATE

Video of Knowledge Zenith Copper Driver In-Ear Sports Earphones 3.5mm with Mic - KZ-ATE

Customer Reviews

Login to review
  • sesuai hargaaa

    by Vilio rossy on Aug 6th 2019
    kualitas cukup okee..sesuai harga..gk nyesel deh
  • BEYOND EXPECTATION.

    by vierdy sulfianto on Jan 15th 2019
    Dengan budget yang cukup terjangkau, kualitas suara yang dihasilkan melebihi ekspektasi. Paling tidak ketika disandingkan dengan editor audio, detail suara dapat diandalkan. alternatif buds yang disediakan juga cukup nyaman untuk telinga saya.
  • asli juara

    by Daniel nugroho on Dec 30th 2017
    Kualitas di atas harga nya. jaknote emg juara
  • Mewah gila suara nya

    by Daniel nugroho on Dec 30th 2017 2 / 2 people found this review helpful
    dgn harga yg terjangkau dan kualitas di atas harga nya. hifi nya dpt, bass nya balance. juara bwt lagu2 acoustic, jazz, classic, bwt music edm jgn msh nikmat. jgn smpe stock kosong ya. jaknote emg juara.
  • No brainer

    by faris baha on Nov 17th 2017
    Beli ini buat kado. Pas nyobain malah pengen juga. Ga perlu mikir kalo beli ini
  • Restock dong

    by adhyaksa on Oct 8th 2017
    Restock dong min produk ini
  • ath-im50 kawe

    by refiandi on May 3rd 2016 1 / 1 people found this review helpful
    ath im-50 kawe nih dari bentuk sama soundig mirip :D
    buat yang nayari iem warm tapi detailed buat harga segini bisa dipertibangkan lah
    eartips foam bawaan ga enak mending pake eartips bawaan ed9 yang merah deh atau pake sony hybrid
    overall good lah better than jimbon
  • Sangat Rekomend

    by Chandra Prayoga on Apr 30th 2016
    Luar biasa barang ini, Menurut telinga saya sih sangat nendang sekali. Pengiriman cepat, barang jaknot memang ajib dah. ga nyesel beli nya. untung harga udah turun, hehe
  • Worth it to buy

    by Hasyim asari on Mar 6th 2016 1 / 1 people found this review helpful
    iem ini saya rekomendasikan bagi anda yang suka dengan karakter bass. Untuk suaranya cukup jernih, cuma untuk low sedikit kurang, dan vokal yang sedikit maju.

    Untuk kelas seratus ribuan, iem ini sangat melebihi ekspektasi saya.
  • Damn it's a good stuff.

    by Lukman on Mar 4th 2016 1 / 1 people found this review helpful
    Worth it. itu mungkin kata yang paling tepat menggambarkan kualitas yg kita dapat dengan harga yang tertera di atas.

    dengan harga seratus ribuan bisa dapet earphone segini keren degan suar yang juga heemmmm bisa di bilang lumayan. bass nya aduhaaaaaaiiiiiiii.. vocal lumayan clear.

    cuma satu kekurangan produk ini.
    gatal di kuping padahal sudah ganti2 ketiga eartips bawaan... nah karena gatal jadi agak kurang nyaman di pakai lama2. tapi ya mungkin itu karena kurang cocok aja eartips tinggal beli eartips pihak ketiga atau pakai eartips yang kita punya yang memang sudah terasa nyaman di kuping.

    over all.. jangan ragu klik tombol add to chat di atas supaya ngga penasaran. bener kata agan Elang Fajar Buana. BEST VALUE EARPHONE :)
Load more review..

Selamat Datang di

Tentukan cabang toko Jaknot terdekat dengan lokasi Anda

1 Pengunjung sedang melihat Produk ini