• 021 5698 5511
  • Mon - Sat [09:00 - 20:00] ,   Sun [13:00 - 20:00] ,   Open on Holiday
  • [email protected]jakartanotebook.com

Logitech Wireless Mouse - M185 - Blue

  Print
Logitech Wireless Mouse - M185 - Blue - 1 Logitech Wireless Mouse - M185 - Blue - 2 Logitech Wireless Mouse - M185 - Blue - 3 Logitech Wireless Mouse - M185 - Blue - 4
Customer Reviews :
(26 reviews)
Dijual oleh
PT. Surya Candra 100% Verified Seller
SKU
LTMS08BL
Berat Pengiriman
0.4 kg
Garansi
1 Tahun(Garansi resmi Logitech Indonesia)
Pilihan Warna
Stok Sekarang
Online / CODStok tersedia
Toko JakartaRemind me
Terjual habis per 12 Jul 2019
Toko SemarangRemind me
Terjual habis per 24 Jun 2019
Toko Surabaya TimurRemind me
Terjual habis per 26 Jun 2019
Toko Surabaya BaratRemind me
Terjual habis per 10 May 2019
Toko BandungRemind me
Terjual habis per 2 Apr 2018
Toko TangerangRemind me
Terjual habis per 2 Apr 2018
Untuk claim garansi dilakukan langsung ke customer service Logitech Indonesia. Logo di fisik hadir dalam versi baru.
Normal Rp. 200.600
Rp. 154.400
hemat Rp. 46.200,- (24%)
Add to cart Simpan ke Watch List
Pembelian dalam jumlah banyak hubungi:
Silahkan tunjuk Ekspedisi Murah yang Anda inginkan
  • SUPER DISCOUNTS

    Nikmati belanja murah ditambah diskon spesial

  • 1-DAY SHIPPING

    Pesanan diproses sesaat setelah pembayaran lunas

  • TOP PRODUCTS

    Semua barang kami terjamin mutu dan kualitasnya

  • LOWEST PRICE

    Kami selalu memberikan harga terbaik tanpa mengurangi mutu

Overview of Logitech Wireless Mouse - M185

A simple, reliable mouse with plug-and-play wireless.

A simple, reliable mouse with plug-and-play wireless, a 1-year battery life and a 3-year limited hardware warranty.

Features
Plug-and-forget nano receiver

It works with Window®, Mac®, Chrome OS™ or Linux®-based computers. So small and unobtrusive, you can plug it into a USB port and forget about it. Plus, you can say good-bye to worries about lost receivers.

1-year battery life

You can go for a year without battery hassles. The On/Off switch and smart sleep mode help conserve power.

Logitech reliability

You get the high quality and reliability that have made Logitech the global leader for mice—plus a three-year limited hardware warranty.

Logitech Advanced 2.4 GHz wireless connectivity

You get the reliability of a cord with wireless convenience and freedom—fast data transmission and virtually no delays or dropouts.

Plug-and-play simplicity

No software, no hassles—you simply plug in the tiny nano receiver and start using your mouse right away.

Comfy, contoured shape

The contoured design feels good in either hand and offers more comfort than a touchpad.

Perfect for laptops

Your mouse works with Windows®, Mac®, Chrome OS™ and Linux®. No matter what type of computer you own today—or buy tomorrow— you can depend on your mouse to work like you expect.

Package Contents

All item you get from the box:

  • Mouse
  • Receiver
  • 1 AA battery (pre-installed)
  • User documentation

Photos of Logitech Wireless Mouse - M185

Video of Logitech Wireless Mouse - M185

Technical Specifications of Logitech Wireless Mouse - M185

Mouse Type Wireless Optical Mouse
Connection Wireless
Mouse Accuracy 1000 DPI
Battery Type 1 x AA Battery
Software Support Windows Vista® or Windows® 7, Windows® 8
Mac OS® X 10.5 or later
Chrome OS
Linux® kernel 2.6+
Dimension 59.8 x 99.5 x 38.6 mm

Frequently Asked Questions (F.A.Q.)

q
Mouse nya kurang besar, jd kurg enak bt digenggam
a
Besar atau kecil itu tergantung dari pengguna sih pak. sesuai selera saja..

Customer Reviews

Login to review
  • Mouse mantap pas sesuai dengan ukuran tangan saya tidak terlalu besar dan tidak terlalu kecil .... mantap Jaknote best seller always.....
  • Mouse bagus ukuran tidak terlalu besar dan tidak terlalu kecil pas dengan ukuran tangan saya..... awalnya si memang ragu mau beli karena melihat produk tersebut di layar monitor namun karena kebutuhan mendesak ya udahlah saya beli aja....... dan begitu produk datang ternyata ukuran beda dengan yang udah ada di pasaran ... syukurlah..... ok Jaknote trimakasih produknya best seller always..........
  • logitech-wireless-mouse-m185-gray produk ok dan rekomen deh....ekonomis dan enak dipakai
  • kualitas bagus, harga bagus.
  • Good
  • pas di tangan enak di klik
  • Sudah 1 tahun lebih pakai kualitas mousenya masih bagus, baru ganti baterai bawaan 1 kali. Good price-to-quality ratio.
  • Product receiver ternyata bukan unifying tidak sesuai dengan keterangan, mohon untuk di update sehingga tidak terjadi kesalahan untuk pembeli berikutnya

    Package Contents
    All item you get from the box:

    Mouse
    Logitech Unifying receiver
    1 AA battery (pre-installed)
    User documentation
  • Ini pertama kali pake mouse wireless logitech. Seperti yg dikatakan org2, produk logitech mmg bagus dan ga pernah mengecewakan. Sudah dipakai 4 bulan dan masih berfungsi dengan baik sekali.
  • Beli tipe ini krn sudah terbukti awet, saya punya 1 dr jaman logo logitech masih yg lama sampai sekarang mousenya ga ada masalah. Nyaman pula dengan ukuran tangan saya
Load more review..
1 Pengunjung sedang melihat Produk ini