• (021) 5698 5511 / (021) 2920 6363
  • Mon - Sat [09:00 - 20:00] ,   Sun [13:00 - 20:00] ,   Open on Holiday
  • [email protected]jakartanotebook.com

Orico USB Wall Travel Charger Hub 4 Port - DCE-4U - Black

  Print
Orico USB Wall Travel Charger Hub 4 Port - DCE-4U - Black - 1 Orico USB Wall Travel Charger Hub 4 Port - DCE-4U - Black - 2 Orico USB Wall Travel Charger Hub 4 Port - DCE-4U - Black - 3 Orico USB Wall Travel Charger Hub 4 Port - DCE-4U - Black - 4 Orico USB Wall Travel Charger Hub 4 Port - DCE-4U - Black - 5
Normal Rp. 152.900
Rp. 117.700
hemat Rp. 35.200,- (24%)
Add to cart Simpan ke Watch List
Pembelian dalam jumlah banyak hubungi:
Silahkan tunjuk Ekspedisi Murah yang Anda inginkan
  • SUPER DISCOUNTS

    Nikmati belanja murah ditambah diskon spesial

  • 1-DAY SHIPPING

    Pesanan diproses sesaat setelah pembayaran lunas

  • TOP PRODUCTS

    Semua barang kami terjamin mutu dan kualitasnya

  • LOWEST PRICE

    Kami selalu memberikan harga terbaik tanpa mengurangi mutu

Overview of Orico USB Wall Travel Charger Hub 4 Port - DCE-4U

Powerful, Useful and Reliable

Orico USB Wall Travel Charger Hub 4 Port is the world's first innovative USB Travel Wall Charger with 2 x 2A and 2 x 1A total 6A/30W Output. At least twice the power of any other four port charger.

Features
Most Powerful Charger

Provides two 5V, 2.1A Super Charger and two 5V, 1A Universal Chargers. ORICO DCX-2U charges five phones or tablets at the same time. Four ports deliver maximum power 5V, 6 Amps @ 30 Watts, allowing two tablets and two cell phones to charge at optimal speed - saving hours of your time.

Sophisticated Circuit Design

Surge protector inside offer a secure and reliable charging, avoid any damage from over-load, over-heat or short-circuit.

Smart Charging Chip

Smart charging management unit allow to stop charging when battery is full for energy-saving and safety.

More Features
  • Compatible with iPhone, iPad, HTC phones, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Phone, Samsung Galaxy Note, Blackberry, MP3 players, Digital Camera, & other USB devices;
  • Use your existing USB charging cables to charge most USB powered devices. Easy-to-see LED confirms whether USB charger is properly connected;
  • AC input: 100-240Vac, 0.8A, 50-60Hz£¬DC output: 5V USB output: 2x2A, 2x1A;
  • Highest Power rating at 30W/6 Amps output, at least twice the power of any other four port charger;
  • Compact Design removable AC power cable make it easy to carry on travel;
  • Sophisticated circuit design with over-heated, over-current, over-charging protection. Charging will be automatically stop when battery is full.
Package Contents

All item you get from the box:

  • 1 x ORICO 4-Port USB Charger
  • 1 x Power Cable
  • 1 x User Manual
  • 1 x Service Card

Photos of Orico USB Wall Travel Charger Hub 4 Port - DCE-4U

Video of Orico USB Wall Travel Charger Hub 4 Port - DCE-4U

Technical Specifications of Orico USB Wall Travel Charger Hub 4 Port - DCE-4U

Interface Provided 5 x USB 2 x 5V2.1A, 2 x 5V/1A
Power Supply AC input: 100-240Vac, 0.8A, 50-60Hz
Dimension 92 x 90 x 35 mm

Customer Reviews

Login to review
  • Best Value

    by Hakim Alhaady Juhana on Apr 27th 2016 1 / 1 people found this review helpful
    Murah, Price to performance banget...
    cocok buat yang punya banyak Gadget,charge nya aman+flexible lagi...

    will buy another orico product again...
  • mantap

    by joen on Jan 23rd 2016 1 / 1 people found this review helpful
    Support fast charging, cocok buat redmi 1s, tapi tdk cocok dgn redmi note 3G, aneh kan kwkwkw
    Ket pada port 1A pas di tes bisa sampai 1.5A pake charger doctor, udah tea sampe 3 device hasilx puas, syg g cocok ma reno cuma 0,4A meaki udah pake kabel ori, pake di R1s bisa sampe 1,7A, mudahan2 awet
  • Segede Modem ADSL

    by Yudi Sitepu on Oct 22nd 2015 1 / 1 people found this review helpful
    Ambil tanggal 21/10 2015, langsung tes ditempat, tapi sayangnya gada alat untuk ngetes arus di jaknot, jadi ya yakin aja kalo arusnya sesuai yg tertera. Baru pake sehari, blom sempet tes ke 4 portnya buat ngecas sekaligus... Sengaja ambil yg pake kabel, biar bisa digeser-geser. Cuma cukup tebel (segede modem adsl), musti siapin ruang di tas kalo mau di-bawa2. Sejauh ini sih cukup puas :D
    Tengkiu jaknot \/
  • Segede Router

    by Yudi Sitepu on Oct 22nd 2015 1 / 1 people found this review helpful
    Sudah pesen dan ambil langsung di jaknot tgl 21/10 2015
    Sejauh ini tidak ada masalah (baru sehari), tapi belum coba ngecas sekaligus di semua port, hanya ukurannya yang cukup besar (segede router) sehingga butuh tempat penyimpanan tersendiri kalo mau dibawa travelling... Thanks jaknot....
1 Pengunjung sedang melihat Produk ini