• Jakarta
  • (021) 5698 5511
  • Mon-Sat (09:00-20:00), Sun (13:00-20:00), Open on Holiday
  • [email protected]jakartanotebook.com

Samsung MicroSDXC EVO Plus Class 10 UHS-1 (80MB/s) 64GB with SD Adapter - MB-MC64DA

  Print
Samsung MicroSDXC EVO Plus Class 10 UHS-1 (80MB/s) 64GB with SD Adapter - MB-MC64DA - 1 Samsung MicroSDXC EVO Plus Class 10 UHS-1 (80MB/s) 64GB with SD Adapter - MB-MC64DA - 2 Samsung MicroSDXC EVO Plus Class 10 UHS-1 (80MB/s) 64GB with SD Adapter - MB-MC64DA - 3 Samsung MicroSDXC EVO Plus Class 10 UHS-1 (80MB/s) 64GB with SD Adapter - MB-MC64DA - 4
Customer Reviews :
(10 reviews)
SKU
SSMC11XX
Berat Pengiriman
0.01 kg
Garansi
10 Tahun(Limited Warranty)
Pilihan Warna
Stok Sekarang
Online / COD Stok tersedia Sisa 3
Produk tidak tersedia di cabang lainnya.
Claim garansi harus diserahkan beserta kotak produk dan semua kelengkapan isi di dalamnya.
Normal Rp. 450.000
Rp. 360.700
hemat Rp. 89.300,- (20%)
Add to cart Simpan ke Watch List
Pembelian dalam jumlah banyak hubungi:
Silahkan tunjuk Ekspedisi Murah yang Anda inginkan
  • SUPER DISCOUNTS

    Nikmati belanja murah ditambah diskon spesial

  • 1-DAY SHIPPING

    Pesanan diproses sesaat setelah pembayaran lunas

  • TOP PRODUCTS

    Semua barang kami terjamin mutu dan kualitasnya

  • LOWEST PRICE

    Kami selalu memberikan harga terbaik tanpa mengurangi mutu

Overview of Samsung MicroSDXC EVO Plus Class 10 UHS-1 (80MB/s) 64GB with SD Adapter - MB-MC64DA

Capture Video and Photos 2x Faster Than Typical Memory Cards. Maximize Your Storage Capacity of Your Advanced Devices. U1 and Class 10, 64GB.

Features
Fast read & write speeds

Samsung’s EVO Plus microSD Card has added memory capacity and multi-device functionality so you can focus on life, not technology. This UHS-I Speed Class 1 (U1) and Class 10 compatibility card is perfect for capturing photos and for video recording & playback in Full HD. And with read & write speeds of up to 80MB/s & 20MB/s respectively, apps and videos load quicker and files transfer faster.

A perfect partner

Get the most out of the latest smartphones, tablets, and cameras. This memory card works perfectly with even the most advanced devices to protect your memories for life.

Amazing capacity

Save over 5,470 photos¹, 8 hours and 10 minutes of Full HD video, or 15,330 songs. Download more media files and apps to your smartphone or tablet. And always know you’ve got plenty of space.

Full HD video

Capture the moments that matter. With the Samsung EVO Plus microSD Card, you can shoot as many rich and detailed Full HD videos as you want on your smartphone, tablet, or camera, confident that each memory will be safe. Play your videos back on your Full HD TV or monitor and relive the experience as vividly as the day it happened.

Waterproof

Samsung Memory Cards can survive up to 72 hours in seawater.

Temperature-proof

These memory cards can endure temperatures from -25° to 85° Celsius.

X-Ray-proof

Protect all your data from damage caused by airport X-ray machines.

Magnet-proof

Samsung Memory Cards can even resist magnetic fields of up to 15,000 gauss—the equivalent of a high-field MRI scanner.

Photos of Samsung MicroSDXC EVO Plus Class 10 UHS-1 (80MB/s) 64GB with SD Adapter - MB-MC64DA

Video of Samsung MicroSDXC EVO Plus Class 10 UHS-1 (80MB/s) 64GB with SD Adapter - MB-MC64DA

Technical Specifications of Samsung MicroSDXC EVO Plus Class 10 UHS-1 (80MB/s) 64GB with SD Adapter - MB-MC64DA

Capacity 64GB
Transfer Rate Read : up to 80 MB/s with UHS-1 interface
Write : up to 20 MB/s with UHS-1 interface
Dimension 1.26" x 0.94" x 0.06"
Others Operating Temperature : -25 C to 85 C
Non-Operating Temperature : -40 C to 85 C

Customer Reviews

Login to review
  • Saya beli microSD cukup puas, unit asli berhologram, jaminan mantap...
  • memory card terbaik yang pernah saya beli. cepet banget. buka data di HP wuss wusss wusss
  • pesan pagi , barang di terima sore dengan cash on delivery , so far sih layanan lumayan cepat , hanya ongkos kirim agak mahal , tapi so far oke lah. sdh pasang di handphone sementara sih oke speed nya. semoga bisa awet ..
  • hasil pemakaian selama ini di smartphone ok.tidak ada kendala.harga yg pantas untuk feature2 nya.terutama yg suka traveling.
  • Di HP seh so far so good blm ketemu masalah.semoga bisa sesuai spek untuk daya tahannya.harga juga lbh murah dikit dari sebelah.
  • Speednya gokil utk dipake transfer data, feature proofnya banyak bgt yg bikin ga khawatir dengan daya tahan memory ini. Keren
  • Memory yang bagus dengan harga yang tidak mahal di jakarta notebook
  • Saya tgl 30 des order dr jaknot. Yg membuat saya salut sama jaknot adalah orderan saya tgl 31 des udah damapai batam(tujuan ke tanjung balai karimun hrs via batam). Yg saya kecewa ke JNE ternyata saya terima orderan saya tgl 5 jan.

    Samsung 64gb evo+ yang saya order ternayata tidak secepat yang terterah di barang. Setelah saya test dengan a1sd ternyata read hanya 53.95MB/s kecapatan write is ok 19.05MB/s.

    SANGAT SARANKAN ORDER BARANG SAMA JAKNOT BENAR2 PROFESIONAL DAN BARANGNYA LANGSUNG DI PROSES.

    tq. Jaknot
  • Pelayanan jaknot jangan diragukan lagi , cepet nyampe nya
    Samsung evo+ ini pas banget buat xiaoyi punya gue , kecepatan read/write lumayan lah , 64gb cukup lah buat ukuran action camera
    intinya Recommended lah buat produk ini
  • Kualitas ga usah diragukan lagi, harga juga lebih murah di banding merek sandisk. Kapasitas nya yang besar sangat memaskan ane yang suka nyimpen video

Selamat Datang di

Tentukan cabang toko Jaknot terdekat dengan lokasi Anda

1 Pengunjung sedang melihat Produk ini